Oktató - Jóga a Pilisben - Csobánkán

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Oktató

Börzsei Márta

Jógi név: Rádha

Eredeti szakmám pedagógus, de a a változó 90-es évek az üzleti szférába sodortak. Civil foglalkozásom ma is odaköt.

A jógaoktatás lehetősége számomra életem egyik legnagyobb ajándéka, mivel  a tanítás szépségeit megélve a helyes élet tudományát adhatom át az érdeklődőknek.

2002 óta vagyok elkötelezett jógázó és a 2006/2007 évi Sivananda oktatóképző kurzuson szereztem jógaoktatói képesítésemet. A jógának és a jógázás által megismert embereknek, közösségnek rengeteget köszönhetek, mert benne gyökereznek életem  pozitív fordulatai az azóta eltelt évek alatt.

Kezdetektől a magyarországi Sivananda Jógaközponthoz kötődöm, ahol a jógáról hiteles, elmélyült tudást szerezhettem. A mai napig ez a legfontosabb köldökzsinór, amely  biztosítja a folyamatos tanulás és spirituális fejlődés lehetőségét.

A jóga terápiás célú gyakorlása mélyen érdekel. Ennek érdekében természetgyógyász képesítést szereztem Alternatív mozgás és masszázsterápia területen, amely a jóga és egyéb keleti technikák gyógyító célú alkalmazását öleli fel. Ismereteimet folyamatosan bővítem más jógairányzatokból szerzett tapasztalatokkal. 2011/12-ben oktatói képesítést szereztem Mukesh Kothari indiai jógamester Angliában akkreditált angol nyelvű oktatói képzésén ( Bindusaryoga).

Óráimat úgy építem fel, hogy legjobban szolgálja és fejlessze a résztvevők képességeit, figyelembe véve az egésszégügyi akadályokat. Személyreszabott alternatívákat kínálok a gyakorlásban a különböző korú és képességű jógázóknak.
2007 óta folyamatosan oktatok jógát a budapesti Sivananda Jógaközpontban  és más budapesti stúdiókban, valamint Csobánkán.
 
Bátorítalak, hogy Találkozzunk!
 
Szeretettel,
 
Börzsei Márta
jógaoktató
 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz